kwiacior91 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Najpierw chciałbym się przywitać ze wszystkimi na forum. Szukam porady, gdyż od wczoraj jestem posiadaczem Renault Megane Classic. Zachodzę w głowę o ten centralny zamek. Moje pytanie jest skierowane do posiadaczy tego modelu (mój to roczik 1997) o brzmi: -czy centralny zamek jest rzeczywiście taki słaby i czy przy otwieraniu auta powinny błysnąć lampy kierunkowe ze wszystkich stron na znak, że samochód został otwarty? U mnie sprawa wygląda tak, że z kluczyka auto mogę otworzyć z maks. 7-8 metrów. Wymieniłem baterie w kluczyku (2x po 3V) i raczej nie dało to rezultatu. A jeśli chodzi o te światła to czy w tym modelu lampy wogóle są powiązane z otwarciem samochodu? Jedyne po czym mogę poznać, że zostało otwarte to, to że lampki w środku auta się zaświeciły, ale na zewnątrz nie ma żadnego sygnału świetlnego, czy to normalne, czy może mam jakąś wadę. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jeśli niema alarmu kierunki nie błysną ,chyba,że rozwiążesz to sobie jak kolega OchneDich ;-) Zasięg pilota jest też normalny ,a raczej zadowalający ,u mnie z 2-3 metrów działało ,dlatego pokusiłem się o alarm 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacior91 Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Cięcie Czyli jak mógłbym to rozwiązać? Zakładając alarm do auta? Czy zasięg centralnego zamka wtedy by się polepszył? REGULAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Normalne. A zasięg i tak masz niezły jak na podczerwień... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi