Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Co o niej sądzicie,warto?

krzemyk101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,czy zna ktoś z was ten komis www.auto-abart.otomoto.pl i może coś o nim powiedzieć gdyż chce kupić tam auto a słyszałem co nieco o nim.Auto jakie chce kupić to własnie megana

http://otomoto.pl/renault-megane-klimatron...-C11877923.html

Z góry ndziękuje za jakieś podpowiedzi i pozdrawiam.

scalono

Wysłany: 2010-03-19, 16:09

http://otomoto.pl/renault-megane-1-5dci-C11854705.html

Witam,jutro jade oglądać tą Megi,co o niej sądzicie,na co zwrócić uwage,prosze was o pomoc.Wielkie dzięki.Pozdrawiam.

matowy przód, klapa bagażnika normalnie ma po zamknięciu dziury do zderzaka- raczej niesymetryczne i nie takie wielkie :shock:

Przy tych klamkach i ręcznym chyba powinien mieć skórzana kierownice i drążek biegów.

Niestety,znowu porażka,auto ładne ale tylko na zdjęciach,pozatym silnik chodzi jak w ciągniku cały samochód aż drżał jak usiadłem do środka na odpalonym to tak jakby były fotele z masażem tak wibrowało i jak się zapytałem czy bezwypadkowy to mówili że nie wiedzą.Szkoda.Szukam dalej.Pozdrawiam.

scalono

Witam,własnie zostałem bez samochodu( sprzedałem moją golfine) i szukam jakiejś meganki.Co myślicie o tej?

http://otomoto.pl/renault-megane-sliczna-C12060256.html

Kol.krzemyk101 chyba wystarczy jeden temat by przedstawiać kolejne Twoje auta do oceny i porady. Dotychczasowa praktyka doprowadzi do liczby Twoich tematów równej z ilością meganek oferowanych do sprzedaży. <ok> 3 tematy zostały scalone.

dla mnie cena byla za niska jak na egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Sam sprzedaje Megi z tego samego roku i chce za nią troszke więcej.Duzo ludzi z tego forum mowi ze niska cena nie zwiastuje niczego dobrego. Pozdrawiam i zycze powodzenia

krzemyk101, weź Ty daj spbie spokój z tymi "okazjami" sprowadzonymi Bóg wie z kąd. Poszukaj wśród ofert droższych, ale od 1-go właściciela z polskiego salonu i kupisz porządne auto a tak tylko wydasz kupę kasy na dojazdy. Starcisz nerwy przy oglądaniu, a samochodu i tak nie kupisz <ok>

Z tym pierwszym włascicielem to też trzeba uważać. Oglądałem taka jedną w Lublinie w Carrarze, przebieg 80kkm od kobiety, ale przy całym szacunku dla płci pięknej, auto było od jakiegoś "brudasa" taki ulepek że aż strach, a do tego dookoła cieniowane. A cena w cale nie okazyjna jak na silnik 1.6 - 21000

2pac, po pierwsze Carrara to już sama w sobie mina jakich mało <ok> a po drugie auta po kobietach zregłuły wyglądają koszmarnie :-? Niestety ale panie totalnie nie dbają o zarówno o stronę techniczną jak i estetyczną samochodów.

Nik , masz zupełną rację. Ja też mam Megi po kobiecie i mimo regularnego serwisu samochód jest trochę " nie tego" Noszenie pierścionków pozostawiło trwały ślad na wszelkich uchwytach...

Natomiast zdanie mojej drugiej połowy wyjaśnia wszystko, "Ja chcę jeździć, a Ty masz dbać żeby "niebieski" jeździł".

Mam po prostu zadanie raz na jakiś czas pojechać jej samochodem i stwierdzić czy wszystko jest ok. Ona nie reaguje na żadne symptomy awarii... :shock:

mi się podoba ale zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywistość i nie wierz we wszystko to co piszą "kupiona od osoby prywatnej w Holandi - mało prawdopodobne, no i przebieg hmmm jakoś dziwnie auta w tym roczniku w Holandi mają przebiegi po 200000 km i więcej - a u nas te przebiegi po sprowadzeniu maleją do 100000 km z kawałkiem ;-) po za tym powodzenia życzę udanego zakupu Meganki <ok>

jak kolega krzemyk nadal będzie szukał okazji z zachodu po komisach, to ja bym mu raczej życzyła dobrego mechanika... kup sobie coś krajowego, z udokumentowaną historią albo sprowadź sobie auto sam i zapomnij o tych komisowych złomach.

dokładnie tak jak pisze nati_ laweciarze przy zakupie tylko patrza na rocznik i cene -czy im sie będzie opłacało, a stan techniczny... haha byłem w Utrechcie -widziałem co tam się dzieje :shock: