krzemyk101 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam,czy zna ktoś z was ten komis www.auto-abart.otomoto.pl i może coś o nim powiedzieć gdyż chce kupić tam auto a słyszałem co nieco o nim.Auto jakie chce kupić to własnie megana http://otomoto.pl/renault-megane-klimatron...-C11877923.html Z góry ndziękuje za jakieś podpowiedzi i pozdrawiam. scalono Wysłany: 2010-03-19, 16:09 http://otomoto.pl/renault-megane-1-5dci-C11854705.html Witam,jutro jade oglądać tą Megi,co o niej sądzicie,na co zwrócić uwage,prosze was o pomoc.Wielkie dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 matowy przód, klapa bagażnika normalnie ma po zamknięciu dziury do zderzaka- raczej niesymetryczne i nie takie wielkie :shock: Przy tych klamkach i ręcznym chyba powinien mieć skórzana kierownice i drążek biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FujiMario Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 przecież ma skórzaną kierownice, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Niestety,znowu porażka,auto ładne ale tylko na zdjęciach,pozatym silnik chodzi jak w ciągniku cały samochód aż drżał jak usiadłem do środka na odpalonym to tak jakby były fotele z masażem tak wibrowało i jak się zapytałem czy bezwypadkowy to mówili że nie wiedzą.Szkoda.Szukam dalej.Pozdrawiam. scalono Witam,własnie zostałem bez samochodu( sprzedałem moją golfine) i szukam jakiejś meganki.Co myślicie o tej? http://otomoto.pl/renault-megane-sliczna-C12060256.html Kol.krzemyk101 chyba wystarczy jeden temat by przedstawiać kolejne Twoje auta do oceny i porady. Dotychczasowa praktyka doprowadzi do liczby Twoich tematów równej z ilością meganek oferowanych do sprzedaży. 3 tematy zostały scalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 dla mnie cena byla za niska jak na egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Sam sprzedaje Megi z tego samego roku i chce za nią troszke więcej.Duzo ludzi z tego forum mowi ze niska cena nie zwiastuje niczego dobrego. Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 krzemyk101, weź Ty daj spbie spokój z tymi "okazjami" sprowadzonymi Bóg wie z kąd. Poszukaj wśród ofert droższych, ale od 1-go właściciela z polskiego salonu i kupisz porządne auto a tak tylko wydasz kupę kasy na dojazdy. Starcisz nerwy przy oglądaniu, a samochodu i tak nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Z tym pierwszym włascicielem to też trzeba uważać. Oglądałem taka jedną w Lublinie w Carrarze, przebieg 80kkm od kobiety, ale przy całym szacunku dla płci pięknej, auto było od jakiegoś "brudasa" taki ulepek że aż strach, a do tego dookoła cieniowane. A cena w cale nie okazyjna jak na silnik 1.6 - 21000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Jak złapiesz adres komisu, w którym stoi to mogę w pt podjechać i ją obejrzeć. W razie co PW ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 2pac, po pierwsze Carrara to już sama w sobie mina jakich mało a po drugie auta po kobietach zregłuły wyglądają koszmarnie :-? Niestety ale panie totalnie nie dbają o zarówno o stronę techniczną jak i estetyczną samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nik , masz zupełną rację. Ja też mam Megi po kobiecie i mimo regularnego serwisu samochód jest trochę " nie tego" Noszenie pierścionków pozostawiło trwały ślad na wszelkich uchwytach... Natomiast zdanie mojej drugiej połowy wyjaśnia wszystko, "Ja chcę jeździć, a Ty masz dbać żeby "niebieski" jeździł". Mam po prostu zadanie raz na jakiś czas pojechać jej samochodem i stwierdzić czy wszystko jest ok. Ona nie reaguje na żadne symptomy awarii... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No dobra ale co sądzicie o tej z Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek70 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 mi się podoba ale zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywistość i nie wierz we wszystko to co piszą "kupiona od osoby prywatnej w Holandi - mało prawdopodobne, no i przebieg hmmm jakoś dziwnie auta w tym roczniku w Holandi mają przebiegi po 200000 km i więcej - a u nas te przebiegi po sprowadzeniu maleją do 100000 km z kawałkiem ;-) po za tym powodzenia życzę udanego zakupu Meganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 jak kolega krzemyk nadal będzie szukał okazji z zachodu po komisach, to ja bym mu raczej życzyła dobrego mechanika... kup sobie coś krajowego, z udokumentowaną historią albo sprowadź sobie auto sam i zapomnij o tych komisowych złomach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek70 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 dokładnie tak jak pisze nati_ laweciarze przy zakupie tylko patrza na rocznik i cene -czy im sie będzie opłacało, a stan techniczny... haha byłem w Utrechcie -widziałem co tam się dzieje :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi