Gość emtees Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 [CIACH!] hahahahahahahahahahahahaha H3 na gaz :):) ale cwaniak :) ja widziałem w zielonej gorze Jaguar S-Type (koło 2002rok) na gazie, moge powiedziec jedno, ładny miałzaworek od gazu taki czarny :) [prosze nie cytowac w calosci postu na ktory sie bezposrednio odpowiada. DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 u mnie na osiedlu sasiad mial dodga rama v8 na gaz 35l/100 ale ale ... dzwiek silnika - rewelacja, slyszalem go z 300m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emtees Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 dla mnie takie cos jest troche nie tak... powiedzmy sobie szczerze albo ce stan na somochod i na jego utrzymanie albo nie, jak nie ma kasy na paliwo to niehckupi golfa II 1.6 D i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 a to moje zdjęcia z wakacyjnej pracy w stanach. Udało mi sie pojeździc super autami przez 4 miesiące; razem około 5000 aut. M. in. maybach, aston martin db9, wszystkie corvette, wszystkie modele porsche, wszystkie MB w wersji AMG, BMW m3,m5 bentleye gt, ferrari 360 modena itp, audi rs6/s4, saaby, volvo, infinity, acury, ford mustang 5000 cobra i wiele wiele innych. to tylko pare zdjęc, jesli ktoś jest zaibteresowany wrzuce wiecej w wolnym czasie w sumie mam ich chyba 100 jak znajde troche czasu to wrzuce zdjęcia z Hot Import Night z New Jersey, czyli wielkiej imprezy car audio-tuning-low rider z pieknymi samochodami. Mimo iż większością z nich miałem okazje pojeździc to robiły na mnie olbrzymie wrażenie. Tutaj przykłądowe zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 nie no po prostu mistrz :) najbardziej to chyba Ci zazdroszcze Gallardo i Maybacha poczulbym sie jak rydzyk przez chwile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zdjęcie zrobione przeze mnie podczas jazdy z Kielc do Sandomierza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w odniesieniu do ładowności: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No nie, świnia w tico! :-x zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 W końcu Krzychu Ibisz kilka lat temu tak reklamował TICO, "Taki mały a jaki wielki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 o w morde! jak mozna wozic swinie tico ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 auto raczej ttypowe,ale w nietypowych okolicznościach:) :shock: zdjęcie wykonane na Brooklinie w Nowym Yorku u lokalnego wulkanizatora rok temu. zdjęcie robione z auta podczas jazdy-lekko rozmyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczeno Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Nie moje zdjęcie ale to autko robi wrażenie... juz na wrocławskich blachach:) http://img403.imageshack.us/img403/7751/dsc00203rt9.jpg [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Marczeno ciekawe ile to autko wy3ma na naszych drogach? .. hehe.. ale fakt ze pojazd rzadki nie tylko w Polsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hehe... a gdzie jest najbliższy serwis Bugatti? W zwykłym serwise "samochodu ludowego" jak zobaczą takie coś to wszyscy pouciekają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kurcze, a czy orginalnej Cobry nie produkuja w jakims malym polskim miescie? Tzn jestem pewien ze tak, ale nie pamietam w jakim. Chyba cos na P? Nie na P, tylko na litere M. M jak Mielec i nie Cobra tylko Leopard. Tu mozna o nim poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi