profil Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam. W moim autku tylne fotele nie posiadają zagłówków, a chciałbym je w takowe wyposażyć. Czy jest możliwość ich zamontowania czy raczej poszukac na aledrogo i wymiana całych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Fabrycznie nie miałeś zagłówków w Scenicu? Dziwne, myślałem że wszystkie miały :roll: Czasami na allegro pojawiają się same zagłówki tylne, ale często ich koszt jest bardzo zbliżony do kompletnych foteli, także warto zastanowić się nad wymianą kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profil Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Fabrycznie - bez zagłówków. Problemem nie jest brak zagłowka tylko ich mocowanie w fotelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak nie ma prowadnicy zagłówka to może być spory problem żeby to dostać oddzielnie. Ceny foteli zaczynają się od 50zł, np tu: http://allegro.pl/item974653248_renault_me...zod_okazja.html Tak wygląda schemat fotela w Dialogysie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Fabrycznie nie miałeś zagłówków w Scenicu? Dziwne, myślałem że wszystkie miały :roll: Nieprawda, ja też nie mam tylnych zagłówków. Problemem nie jest brak zagłowka tylko ich mocowanie w fotelu. Brak mocowania = brak możliwości założenia zagłówków. Samodzielny montaż zagłówków w fotelach do tego nieprzystosowanych seryjnie może się kiepsko skończyć w czasie ewentualnego (tfu!) wypadku... Tak że jak już co to polecam wymianę kompletnych tylnych foteli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jakieś dziwne macie te Sceniki phI z silnikami 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profil Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam. Dzięki za odzew. ... Tak że jak już co to polecam wymianę kompletnych tylnych foteli... ... i tak też zrobię. Jakieś dziwne macie te Sceniki phI z silnikami 1.4 Jest taki od urodzenia, ale i tak go kocham :-> Pozdrawiam serdecznie i życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbombelek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A ja podepnę się pod temat.Mam taki mały problem z zagłówkami w tylnych fotelach jeden zagłówek lata sobie w prowadnicy i nigdzie sie nie blokuje a drugiego nie mogę wyciągnąć można na to coś poradzić czy tylko wymiana fotele lub wizyta u tapicera. Dziękuje :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi