Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Organizacja wyjazdu "AMIGOTCZEW"

amigotczew75

Rekomendowane odpowiedzi

W 2007 r.wziąłem udział w wyprawie,celem której było pokazanie,że osoby niepełnosprawne też dużo mogą.

Oto krótki opis tego co było:

http://amigotczew75.bloog.pl/id,5126873,ti...ENIE,index.html

Marzy mi się podobny wyjazd w tym roku,ale już z większą grupą osób niepełnosprawnych.Chciałbym udowodnić sobie,a przede wszystkim innym,że nie muszą siedzieć w domu i chciałbym pokazać jakie są piękne okolice,nie tylko w okolicy.Jest to również,sposób na walkę ze swoimi słabościami i z barierami,tzw.fizycznymi i psychicznymi,jakie mnie i inne osoby niepełnosprawne spotykają w życiu codziennym.Niestety finanse na to chwilowo nie pozwalają.Marzyło by mi się wybrać własnym autem.Osoby chętne są i nawet na kilka aut.Spytacie dlaczego własnym autem..Pierwsze wstępne plany co do miejsca wyjazdu to Rumunia.Słowacja itp.Ale to jeszcze zależy od tego jaki uda mi się uzbierać budżet.Chciałbym tym zarazić wszystkie osoby niepełnosprawne optymizmem i wiarą że można spełniać marzenia.Jednocześnie jak by się udało chciałbym zapoczątkować taka akcją,co roczny wyjazd,oczywiście za każdym razem inne miejsca warte zwiedzania.

Moja prośba jest taka.Jak by były firmy lub osoby chętne w pomocy zrealizowania tego wyjazdu, czy uzyskania więcej informacji, to prosił bym o kontakt ze mną.

Mail do mnie: [email protected]

Tel.792245022

Prośba do admina,bo nie wiedziałem gdzie to wrzucić.Jak zły dział to proszę o wrzucenie tam gdzie to może być.

Piękne widoki i super przygoda. Ja mogę o takich wyprawach pomarzyć.

Szacunek za to co robisz i jak w życiu sobie radzisz. Szkoda,że fundacji nie macie, wtedy z PITÓW można byłoby co nie co uzbierać.U mnie dużych firma nie ma,więc nie pomogę - tymbardziej w dobie rzekomego kryzysu mało kto chce wydawać kolejne pieniądze.

Powodzenia życzę <ok>

Prosił bym jeszcze o ewentualne wrzucenie tego tematu do innych forów, w których jesteście członkami.Jeżeli to nie sprawi problemu to z góry dziękuję.

[ Dodano: 2010-07-06, 17:10 ]

Chciałem poinformować że,wyjazd w tym roku nie dojdzie do skutku z kilku powodów.Głównym jest kasa, a właściwie jej brak.Ale obiecuję że weznę się ostro do roboty,żeby taki wyjazd odbył sie w przyszłym roku.Po prostu w tym roku chyba za późno zacząłem to organizować.Ale chciałem serdecznie podziękować za zainteresowanie tematem,i prosić o trzymanie kciuków za mnie,żeby udało się to zrealizować w przyszłym roku.