kovalsm Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dzisiaj odkryłem taką dziurę w silniku. 1,9 dCi 2003r. Czy ktoś mi powie od czego to? A może czegoś tu brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj55 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 to chyba idzie do odmy tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No faktycznie. To jednak czegoś mi brakuje. Dzięki kecaj55. [ Dodano: 2010-04-01, 19:55 ] Udało mi się znaleźć przewód i podłączyć, ale wszystko w oleju :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj55 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 OK nie ma sprawy POZDRAWIAM ja miałem coś podobnego tylko mi cała odma wypadła i też cały silnik w oleju i stąd wiedziałem o tym wężyku nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi