MrTea Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Napisalem ostatnio do firmy co robi podlokietniki dedykowane do roznych marek samochodów. Maja w swojej ofercie min. podłokietniki do Megane i do Scenica. Cena i jakość wykonania wydaje sie być w miarę dobra... Scenic Cena 225zl +przesyłka 15zl Dodatkowo flokowanie plastiku 35zl Megane 1 i 2 Cena 185zl +przesyłka 15zl Dodatkowo flokowanie plastiku 35zl Parę fotek poniżej: Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jak w meganie I jest to mocowane do plastikowej osłony hamulca ręcznego to porażka bo ta osłona trzyma się na jednej śrubce i siłą rzeczy będzie się kiwać na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 W sumie to nie wiem jak to jest montowane.. Musialbym sie gościa z tej firmy spytac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jaka to firma. Mógłbys podac link internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Firma Caspol http://www.caspol.pro.wp.pl/armrest.htm Na allegro mozna ich znaleźć pod tym samym nickiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja mam w mojej megance uniwersalny podlokietnik z Alledrogo za ~45,- przykrecilem go do obudowy recznego na 4 srubeczki, trzyma sie dobrze, nie bujasie, jedyne co sie buja to tandetna pokrywka tego "podlokietnika", ale mnie to nie przeszkadza bo to max 5 mm i jak by mi sie chcialo to bym te zawiasy usztywnil. Jedyny problem przed ktorym przestrzegam to chamskie dojscie do pasow (ich zatrzaskow), kiepsko sie zapina (malo miejsca zeby wcelowac) ale mozna sie przyzwyczaic [ Dodano: 2007-06-14, 17:58 ] Do pokretel siedzen dostep tez jest wtedy kiepski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosekk Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 możesz pokazać na zdjęciu jak to wygląda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak dopadne aparat w weekend to zrobie zdjecia i dam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF77 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Podłokietnik ten z CASPOL-u wydaję się całkiem niezły ale co w przypadku regulacji wysokości fotela ??? On raczej nie jest regulowany :-/ Ale wg. mnie lepsza opcja to oryginalny podłokietnik z wersji po liftingu (po 99 roku) ten co mocowany jest do pokrętła od regulacji części lędźwiowej i w przypadku regulacji wysokości fotela jest na tym samym poziomie :) Może ktoś ma zamocowany taki podłokietnik w swoim Scenicu I ??? Czy wogóle on pasuje ?? MrTea jak kupisz ten podłokietnik z CASPOL-u to opisz jak się sprawuje i czy nie przeszkadza w regulacjach fotela bo sam zastanawiam się :) nad kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Bardzo sie zastanawialem nad tym podlokietnikiem i bylem bliski zakupu, jednak stwierdzilem ze jesli jakis zamontuje to będzie to fabryczny uzywany... Odejdzie problem regulacji lędźwia i pochylenia oparcia..... Co oryginal to oryginal.. a bez podlokeitnika przecież nie ma dramatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF77 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 MAM PYATNKO MOŻE KTOŚ SIĘ ORIENTUJE GDZIE MOŻNA KUPIĆ PODŁOKIETNIK DO SCENICA PO ROKU 99 (PO LIFTINGU) ????????????????? [ostrzezenie za zlamanie punktu 5. regulaminu. DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Mam nadzieje, ze nie robie wrzuty za późno, niestety aparat byl poza moim zasięgiem :/ To zwykły podłokietnik uniwersalny z alledrogo za 40 parę złociszy. Szerokość o ile dobrze pamiętam to 13 cm. W podłokietniku jest klapa (ze spartańskim wnętrzem) mieszczą sie płyty CD (nie za wiele i pod katem), jakieś klucze, batonik, panel do radia sie pewnie tez by zmieścił. Przykręciłem na 4ry śrubki do obudowy ręcznego, obyło sie bez jej zdejmowania, małą wkrętarką dałem rade ładnie wywiercić otworki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 no i fajne :) mozna cos zrobic ladnie i tanio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 u mnie coś takiego by nie przeszło: 1. tylne szybki elektryczne 2. regulacja lędźwi 3. regulacja skokowa oparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi