biehu Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, podjąłem decyzję o kupnie megane II kombii, z silnikiem diesela, pojemność 1.9. Mam wielką prośbę do użytkowników tego forum (jako że jestem zielony w temacie) o opinnie jakie silniki sprawiają w miarę mało kłopotów (diesel), jakie są wersje wyposarzenia, na co zwrócić uwagę przy kupnie tego auta. Interesują mnie roczniki od 2005 w górę. Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonescu Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Poczytaj forum i wyciągnij wnioski. Tematów jest naprawdę sporo zwłaszcza w całkiem świeżym temacie o wyposażeniu i myślę, że dowiesz się wszystkiego. Zresztą napisałeś, że jesteś zdecydowany więc pewnie już coś wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts