hard-drive Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Po obiadku sobie siedze i patrze na auto i pomyslałem sobie ze luknie na filtr powietrza. Nie mogłem go znalezc ale podwazyłem ta puszke zaznaczona kolkiem. Niestety filtra tam nie zlazłem a gore oderwałem i teraz auto chodzi jak no stozku. gdzie jest filtr i jak zdemontowac ta puszke bo ja musze skleic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 To co rozerwałeś to jest tłumik szumów. Filtr jest dalej, za silnikiem. Musisz zdjąć rurę dolotu wyjąć tłumik, a za nim masz filtr, w obudowie, przykręconej dwoma torx-ami. Nie wiem jak to rozerwałeś, spróbuj pokleić może będzie OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra temat mozna zamknac. własnie rozebrałem i sie klei. rano z montuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi