thomaskce Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 macie czujnik zmierzchowy i automatycznie włączane światła mijania? tak, tak. jesli to dla ciebie nie problem to zrob prosze fote tej funkcji, ktora wg Ciebie wyswietlana jest na komputerze pokladowym i wrzuc ja do dzialu swiatel dziennych. Dzieki. Koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie muszę robić niczemu zdjęć. Stoi to jak wół w instrukcji obsługi (a i tak twierdził serwis - poczytaj wątek o światłach). Jeśli nie macie widocznie jest jakiś powód takiej stanu rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dużo lepiej jest posiadać ściemniające lusterko wsteczne niż koła 17". To pierwsze naprawdę dużo daje, zaś felgi to tylko wygląd i oczywiście koszt opon większy. Chciałbym odnieść się do opinii mkuczara nt awaryjności turbin - to o niczym nie świadczy bo to wciąż nowe silniki są. Za 5 lat będzie można coś wiecej powiedzieć o tych małych silnikach turbodoładowanych. Ja jestem sceptykiem. Na tą chwilę są dobrą alternatywą dla silników diesla (spalanie). Ciekaw jestem natomiast w jakim przedział obrotów należy zachować aby zapewnić naprawdę dobrą dynamikę dla silnika 1.4 TCE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Apropos obrotów - maksymalny moment jest dostępny pomiędzy 2 - 4 tys. Tak więc auto jeździ jak diesel, nie ma potrzeby kręcić, żeby było czuć przyśpieszenie. Co do awaryjności - zgadzam sie poczekajmy jeszcze, ale z drugiej strony miły jest fakt, że auta "nie sypią" sie od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 co do felg także mam 16" i ich nie mogłem wybrać. Bi-ksenon jest prawdziwy doświetlanie polega na tym, ze soczewka "skręca" wiązkę światła wraz z kręceniem kierownicą. Dywaniki ja dostałem i gumowe i welurowe bez żadnych dopłat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 hmmm, tak tyle ze ja wyciagam juz od handlowców znizki maksymalne (tak mi sie przynajmniej wydaje i chce zaoszczedzoną kwote przeznaczyc na ksenony) wiec nie wiem czy beda sklonni do gratisów ze swojej strony i chcialem sie dowiedziec co kazdemu daje fabryka Dużo lepiej jest posiadać ściemniające lusterko wsteczne niż koła 17". lusterka sa w standardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi