jastu Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat tego samochodu : Klik Jak rozpoznać , czy pompa jest delphi czy bosh ? Gdzieś czytałem że różnią się kolorem - da się to jakoś bez ściągania plastikowej osłony podejrzeć ? Dzięki za pomoc Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pers Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 jakoś w przebieg mi się wierzyć nie chce, każde auto sprowadzone jest kręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scar Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a to dopiero Ci się okazja trafiła! 59000km na 2004rok, to pewnie dlatego że z Belgii, Niemiecki miałby 100000km. Dostaniesz oryginalne felgi i "MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA AUTA W OKRĘGOWEJ STACJI KONTROLI POJAZDÓW" Sobie wylosuj książkę serwisową. Pompy, wiertarki i inne BOSH robią w Chinach, ten Renault może mieć taką nawet przed 2006rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnD Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 1.5dci z 2004 i >100KM? Nie miało to przypadkiem 82KM jeszcze? Taka wysoka wersja wyposażenia tak tanio? Cholernie podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pers Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 EnD, prawdziwa okazja to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Byłem, widziałem i wygląda to tak : - Auto nie jest z belgi tylko z włoch (wydało się jak poprosiłem o papiery) - kupione przez polskiego handlarza w Berlinie z lawety, która przyjechała z włoch - przebieg niby udokumentowany - jeden wpis do książki + 2 nalepki (od klimy i wymiany oleju) które informują o 48 tyś w 2007 (nalepki i w pisy z włoskimi pieczątkami) - 60.000 to niby nowe auto więc po co zmieniono opony (zapas nie pasował do reszty) - W środku faktycznie ładne, nie wymienili tylko rączek od zamykania drzwi Miałem potworną ochotę na ten samochód, ale wolałem nie ryzykować - choć włoskie nalepki i włoskie pieczątki przemawiały dość mocno za tym że to prawdziwy przebieg Jedno mnie zdziwiło - żaden serwis na podstawie VIN nie chciał mi udzielić inf.o pojeździe...pozostaje wierzyć cfaniakowi i jego książce serwisowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocek Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no w 3 lata pewnie zrobił 10 tyś, nawet ja jeżdząc co drugi dzień robie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 - Auto nie jest z belgi tylko z włoch (wydało się jak poprosiłem o papiery) pierwsze kłamstwo handlarza- kupione przez polskiego handlarza w Berlinie z lawety, która przyjechała z włochdrugie kłamstwo handlarza..itd.W sumie to sie mało co zgadza z opisem w ogłoszeniu.Strzeliłbym bym go w łeb,zarządał pieniędzy za mój czas i paliwo. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnD Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 - 60.000 to niby nowe auto więc po co zmieniono opony (zapas nie pasował do reszty) o to bym się nie czepiał aż nadto - co 5 lat wypada opony zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pers Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 książke serwisową można kupić a pieczątke podrobić , dla handlarza to chleb powszedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocek Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No dokładnie książka serwisowa w dzisiejszych czasach to chyba ostatnia rzecz na którą sie patrzy. Stan samochodu>VIN>książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts