deeper Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jak myslicie ? Czy jest mozliwosc dodania fabrycznej nawigacji do auta, ktore zostalo kupione bez niej ? Coraz bardziej mnie denerwuje nawigacja "mobilna", ktora trzeba montowac na uchwytach, wala sie po schowku, albo musze ja targac ze soba. Z tego co widzialem to w miejscu wyswietlacza jest zamontowany nieco wiekszy ekranik. Moze dalo by rade wmontowac tam fabryczna zabudowana nawigacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Dać by pewnie dało radę, ale wiąże się to na pewno z wymianą radia i trzeba by dołożyć manetkę do sterowania koło przycisku tempomatu. W Lagunie II pomagałem kumplowi z taką operacją. Jak kupił Lagunę z drugiej ręki była wyjęta fabryczna nawigacja. Ale antena i całą instalacja została. Wymieniliśmy tylko wyświetlacz i radio i wszystko działało. Ty byś musiał zakupić wyświetlacz i radio i jeszcze jakoś antenę GPS podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi