kamilgum Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam panowie, jadę sobie wczoraj 100 i nagle auto mi osłabło zaczęło nim sapać zwolniłem, i teraz szarpanie i słabnięcie zaczyna się od 90km/h tak to bez problemu, idzie zrywnie,,, na jałowym jak chodzi to otworzyłem maskę troszkę nierówno pracuje i niekiedy wpada w lekkie drgania,,,, co zrobić cewka, kable, świece, zawsze było wszystko na czas wymieniane wiec jakieś zakatowane nie są,,, a może jakiś silniczek krokowy, sam już, nie wiem ..... 1997, 1,4 8v 183 100 przebieg,,,, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Cewki mimo wszystko lubią same od siebie padać, jednak szarpanie by było od niskich prędkości, no i tak jak masz - na jałowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgum Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No właśnie, a tu dopiero jak jadę szybciej, to wpada w ogromne wibracje i słabnie,,, chyba dam do mechanika żeby przejrzał, kable, cake, świece,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Może to np. poduszki pod silnikiem? A może i coś, czego kompletnie nie podejrzewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgum Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak tylko poduszki nie wiązały by się chyba z momentalnym spadkiem mocy,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi