bkyziol Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witajcie od dawna chciałem w mojej starej megane heatchback skórkę, niestety na tyle na ile się orientuję meganki heatchback nie były wypuszczane w skórze. Myślałem nad zainstalowaniem przednich fotelami z coupe ale średnio mi się one podobają. Ostatnio miałem okazję jechać peugeotem 406 coupe i bardzo mi się podobały w nim fotele. Czy waszym zdaniem jest możliwość zamontowania przednich foteli z tego auta w megance, czy ktoś robił tego typu przeróbki, czy jest to fizycznie wykonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 iestety na tyle na ile się orientuję meganki heatchback nie były wypuszczane w skórzebyły - np. wersja initiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 bkyziol, a nie lepiej zrobić sobie foteli w skórze albo półskórze... choć montaż z innego autka też jest często wyzwaniem... ja zamontowałem w Fiacie PALIO fotele z Polo GT. Musiałem pół podłogi przerobić aby to pasowało ale się udało i był to jedyny i niepowtarzalny model samochodu... A fotele były świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkyziol Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ostatecznie do mojej Megi trafily fotele i kanapa z Alfy 164. Wszystko po lekkich modyfikacjach ładnie spasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 to fajnie masz jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier13 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 długo się męczyłeś żeby przerobić? daj foty wnętrza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkyziol Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 fotki wrzucę przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi