athlon64x4 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam! Od dziś obowiązują nowe ceny na mIII - naturalnie korzystniejsze dla kupującego np. MIII HTB w najwyzszej wersji wyposażenia jest o 2k tańsza niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 niech kupującym ziemia lekką będzie a tak poważnie złotówka niby się wzmacnia... może to być i tego konsekwencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Coupe jakoś nie staniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Od wczoraj RP wprowadziło akcję "czyszczenia" stoków. Akcja dotyczy samochodów znajdujących się u dealerów. Akcja trwa do końca kwietnia. Rabat dla MIII w ramach tej akcji to 8-9 tys. Akcji nie podlegają samochody zamawiane do produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 hmmm ja bede mam samochod do produkcji a dostalem upust sporo ponad 10k od ceny katalogowej... ceny katalogowe pozostaly bez zmian - dealarzy dysponuja wiekszym polem manewru przy udzielkani rabatów (na www rabat np. na privilege zmienil sie z 4k na 6k) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a jaka wersje i silnik zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 athlon64x4, dealer może co najwyżaj dać Ci swoją marżę a to jest 2-4%. Czasami kupują auta na tzw. DEMO i sprzedają je klientom wtedy są auta na dobrym wypasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a jaka wersje i silnik zamawiasz 1.4TCe Privilage + kilka dodatków dealer może co najwyżaj dać Ci swoją marżę a to jest 2-4% hmmm nie zgodze sie z tym ponieważ aktualna cena oferty jaka posiadam zawiera ponad 15% upustu od ceny katalogowej (upust na stronie to około 8,5%) więc dealer dysponuje dużo większymi możliwościami - pytanie brzmi jak bardzo dużymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ciekawe jaki jest koszt produkcji takiego samochodu? Chodzi mi o to ile kosztowały części, robocizna + inne wydatki fabryki na zbudowanie takiego samochodu (nie liczę kosztu dostosowania fabryki do jego produkcji). Podejrzewam, że taka Meganka "netto" jest warta z 20-25 tyś. złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 athlon64x4, bierzesz samochód na osobę fizyczną czy na firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jednoosobowa ale firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jednoosobowa ale firma a dealer podał Ci cenę "od ręki" czy kazał Ci poczekać. W przypadku firm wysyłane są zapytania do centrali RP i ona określa poziom rabatu. Osobiście znam osobę, która dostała max. poziom czyli 25%. Są to jednak jednostkowe przypadki. Inną sprawą athlon64x4 jest to, że informacje mam raczej pewne: 1. sam pracowałem w salonie, 2. jestem w bliskim kontakcie z dealerem Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tak, podal mi cene od reki (przy mnie wykonywal nowa kalkulacje ponieważ zmienilem kosmetycznie dodatki) [ Dodano: 2010-05-10, 14:59 ] Od dziś obowiązują nowe ceny na mIII - naturalnie korzystniejsze dla kupującego np. MIII HTB w najwyzszej wersji wyposażenia jest o 2k tańsza niż wczoraj hmmm... od przedwczoraj (tj. dokładnie miesiąc od pierwszego posta w tym temacie) cena meganki spadła o kolejny 1.000PLN (-7k od ceny katalogowej) ... czy to już będzie normą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi