zwojteczek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 witam.jutro mam zamiar wymieniać klocki hamulcowe przednie w moim scenicu (98r 1.6e). chciałbym się dowiedzieć czy te tłoczki trzeba wcisnąć czy wkręcić(zaciski lucas). z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Trzeba wcisnąć Ja zawsze to robię trzonkiem młotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwojteczek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja zawsze delikatnie łapię kombinerkami i ruchem skrętnym lekko wciskam. Można też delikatnie wcisnąć np. przy użyciu trzonka od młotka Ja zawszę przed tą operacją smaruję cylinderki smarem miedzianym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi