bartas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 hejka mam pytanko mam scanica z 98r. w 1,9td i skrznia poszla znaczy do wymiany .i moje pytanko jest czy od innego modelu auta pasuje jesli tak tak to od jakiego dzieki sesreczne :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 mam takie skrzynie dzwoń powołaj się na forum 664746211 z demontażu z anglików, pasuje od megane i od scenika, kangoo, clio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Renault ma silnik 1.9 td to chyba przeszczep z folkswagena. Powinien być raczej DT no ale może to mała różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 robak dzieki jastem w angli dlatego pisze od czego jeszcze pasuje bo na szrotach akurat nie ma scanica w td .ale jest renualt w td sprobuje moze podejdzie jak moze wiedzie czy pasuje to napiszcie bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 na szrotach akurat nie ma scanica w td .ale jest renualt w td A Scenic to nie Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi