august Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, Chciałbym się dowiedzieć którędy ktoś puszczał zasilający do wzmacniacza. Z lewej strony auta koło akumulatora jest taka guma, tylko nie bardzo wiem jak to zrobić. Proszę o pomoc. Oczywiście wcześniej szukałem ale nie znalazłem odpowiedniego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy18 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Musisz poprostu wepchnąć w ta gumę kabel od wzmaka. Troche zabawy z tym jest ewentualnie możesz lekko naciąć gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Według kilku opisów kable do Audio powinno się puszczać prawą stroną autka, gdyż po lewej siedzą kable już seryjnie montowane i mogą być zakłucenia.. Poszukaj w necie - napewno znajdziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zobione. Tak to wygląda koło aku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy18 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No i elegancko. Jeżeli nie jest przykręcony bezpiecznik to go przykręć lub przynajmniej przypnij "tyrytyta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Bezpiecznik przymocowany jest dwoma opaskami zaciskowymi. Jutro mam nadzieje dojdzie piecyk i będziemy podłączać reszte. Kable mam już z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz-1990 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam wszystkich jestem Nowym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałosć i z góry dziękuję .Jeśli post napisalem nie w tym temacie , którym powinienem proszę o przekierowanie do odpowiedniego działu . Mianowicie dzisiaj mam problem z moja megi a własciewie z moimi zachciankami . Zachciało mi sie wzmacniacza oraz subwoofera w moim autku lecz moje pytanko brzmi którędy jest możliwośc puszczenia kabla ?? Przerobilem różne forum i piszą że niby tą guma , ktora idzie wiązka Kabli za akumlatorem . lecz dzis patrzylem i nie ma miejsca zeby przecisnąc .Mianowicie jak najlepiej puscic ?? czy zrobic wiertłem dziure w tej gumie ?? i przecisnąć i obkleić silikonem żeby woda sie nie dostawała do środka ?? Drugie pytanie jak Puscić Kable RCA od radia do tyłu w bagażniku stroną kierowcy ?? chodzi o najprostrze sposoby bez żadnego wielkiego rozkręcania Co do Kabli wiem ze musza byc w tej osłonie tzw peszlu wiec to pogrubia kable Z góry dziekuję za podpowiedzi wasze forum pomogło nie jednokrotnie z moja pechową megi :PP dzięki za odp czekam niecierpliwie z propozycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 matiz-1990, przeniosłem do już istniejącego tematu. Szukajka działa i jest bezpłatna, należy stosować. Przeczytaj posty w tym temacie, są tu odpowiedzi, których poszukujesz. Ponadto przypomnij sobie zawarte w regulaminie zasady pisania postów, edytuj i popraw nieprawidłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi