markusK Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 witam co za wersja ? Taka stoi do kupienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A to nie doklejane we własnym zakresie ? Lepiej pokaż co jest napisane na listwie bocznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Tu są wersje wyposażenia popularnych Renówek. http://aebergon.perso.neuf.fr/Renault/page_Renault.htm To na zdjęciu pewnie będzie RX4 bo widać spinki i próg plastikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 markusK, wychodzi, ze RX4 [edit] meganecoupe02, no nie zamiescili Privilege i Mer du Nord (dla RX4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a dla mnie to jest wersja AIGLE nakładka na progu jest Scenic AIGLE i na tylnym błotniku jest też znaczek AIGLE ja też takie mam ale nie RX4, a zwykłego "orzełka" mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Scenic AIGLE to znaczy dobra wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jak pisałem posta to było tylko jedno zdjęcia, widok progu z góry. dobra wersja ? Zajrzyj na stronę która podałem wyżej, jest tam napisane co posiada ta wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja nie narzekam na mojego "orzełka" ma wszystko czego mi potrzeba no może aluski by się przydały, ale to taki szczegół kołpaki też mam ładne jak jesteś leniwy, to wejdź tu i zobacz co jest w moim "AIGLE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ok wszystko juz wiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pieczar, moze tak byc, ze to RX4 Aigle (jeszcze o takiej nie slyszalem, wiec: markusK jak zakupisz, to opisz wyposazenie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no właśnie sie zastanawiam nad tym autem Tak jak stoi gościu chce 14 tyś ,po opłatach i daje drzwi , może ktoś z szanownych kolegów byłby zainteresowany ? Ma przejechane 112 tyś A ja sie jeszcze zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 na tej stronie co podał meganecoupe02 jest podane, że RX4 również występowało w limitowanej wersji AIGLE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 RX4 również występowało w limitowanej wersji AIGLE dokładnie markusK, za 14 tys. to pewnie to auto jeszcze trochę postoi. Drzwi to nie problem, ale przesunięty słupek i podłoga to nie takie hop siup, żeby zrobić. Przy czymś takim strzela też poduszka boczna, więc dodatkowy koszt poduszki lub fotela i sensora. Jeszcze ważne, jaki silnik ma ten sprzęt, 2.0 16V czy 1,9 dCi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 poduszki sa całe ,a motor 1,6 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 1,6 16v To nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi