markusK Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie co za skrót ,wersja LXD20 1364 DODATEK DO WYPOSAŻENIA PACKP -CO TO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 LXD - Lux Dynamiq czy jakoś tak A ten PACKP - to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusK Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 aha ,to juz coś więcej wiem To jest dobra wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Też mam tą wersję wg. VINu. Też mi pisze: Podstawowe opcje: EA3 SAN913 EPACKP [z literka E] - ale nie mam pojęcia co to oznacza. Uważam, że dobra - ale nie wiem co w niej było w stanadardzie, a co dokupione. W mojej nie ma tylko (aż) z mozliwych jeszcze opcji: nawigacji, podgrzewanych siedzeń, półskóry, solar dachu, automatycznej skrzyni, otwieranej szyby w tylnej klapie. Chyba, że jeszcze o czymś nie wiem. Jest np. to co mnie cieszy: ESP, ksenony, handsfree (najlepsza opcja wyposażenia!), silnik 1998ccm czy czujniki w oponach (średnio przydatne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi