mister Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam, gdzie sprawdzić kod lakieru w Megane II - mam kolor samochodu NIEBIESKI ATRAMENT, ale potrzebuje kod lakieru by dokupić zaprawkę. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@riusz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Powinno byc na slupku drzwi po lewej stronie. Tu masz link ta jest napisane tez co i jak : http://motoprodukty.pl/dobor_lakieru.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Odświeże staroć. Co do numeru lakieru to wiadomo, ale mam pytanie o lakier na plastikach. Konkretnie chodzi mi o to, czy gdzieś jest zapisany numer lakieru jakim pomalowano listwy na drzwiach i zderzakach. W niektórych autach listwy są czarne, ale na nieszczęście są także malowane. Dodano: 09 lip 2013 - 14:43 Odpowiem sobie. Numer lakieru z listew nie jest nigdzie zapisany. Przynajmniej nie wiem nic o tym koleś z mieszalni farb. Oczywiście może dorobić na oko. Najłatwiej namierzyć listwę o takim kolorze bo pewniejsze niż malowanie. Tak mi doradzono. Na razie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi