gres81 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mam problem z wyciekiem paliwa z pod pompy paliwa. Są tam dwa otwory nagwintowane ktore nie sa zaslepione. Czy ktos moze mi powiedziec co ma tam być, i czy mogę je poprostu zakrecic srubami,a jesli mogę to jak głeboko mozna wkrecic śruby. Poniżej link do zdjęcia(foto od dołu pompy paliwa): http://zapodaj.net/c904539e0136.jpg.html Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaramanga Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a dlaczego chcesz te otwory zaślepić? Ja mam także takie otwory i od nowości o ile wiem były takie puste. Ot francuska fantazja... Zobacz na chyba 3 zdjęcie w moim zapytaniu o mycie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres81 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Teraz juz wiem to są otwory technologiczne. Pompa lała sie na głowiczce a tam sciekało wiec wygladało jak by z tamtąd ciekło. Pompa po naprawie i ok. Do czasu rozwalenia silnika :cry: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi