Dziambel Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dziś 10:30, Dawciol stał, a raczej jego megi na Piekarach koło kopalni Julian. Poznałem po aluskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Leman666, potwierdzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TouRinG Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie wiem kto to był ale Megane I w sedanie srebrna:) CB na klapie bagażnika koło 18 rejon osiedla Arki Bożka w Bytomiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 TouRinG, Bytom powiadasz, srebrna, CB na klapie, hmmmm to chyba Leos http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikel Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Prawdopodobnie janiol13 (zielony Scenic z forumową naklejka na tylnej klapie), w poniedziałek albo wtorek (skleroza ) w Knurowie koło Basenu na Szpitalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 pawelp2008 Spacerował z żoną po moim osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 mih00, i tak i nie ;-) . Spacerował ale z córcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dziś na drodze nr 43 w miejscowości Waleńczów upolowany robson73 jak pomykał swą Meganą do Częstochowy razem z rodzinką !!! Poznałem po rameczkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Gojgien z rodziną - dziś na Prostej w Rybniku niedaleko salonu Magro. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Sintar, zgadza się, :) a dlaczego nie obtrąbił :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Stałem w korku a granatowy Scenic nagle śmignął z naprzeciwka - zdążyłem się tylko obejrzeć hehe :) Swoją drogą muszę wreszcie skombinować sobie naklejkę forumową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dziś Sergiu83godz. 22.10 rondo ONZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 22.10 rondo ONZ Sergiu-tak późno-w takich rejonach? z agentury wracałeś? :) :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 namor2007, coś nie trąbił :) przyznaje się byłem w okolicach tej godziny no owym rondzie. chyba musimy jakiś sygnał trąbkowy sobie ustalić :) co by po nocach się rozpoznać. Human Resources, z salonu masażu, plecy bolały ;-) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Robiłem tuu tuuu tylko nie słyszałeś bo ja stałem na przystanku....... no i nie byłeś sam..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi