pawelp2008 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzisiaj kolega kolek - wjazd do Skawiny od strony Krakowa( na wiadukcie za Statoil). Machałem, machałem ale nic 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dziś pod SGH spotkałem Pioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 10.09.2009 Dziś przed Gostyniem (wielkopolska) jadąc od Pleszewa spotkałem na poboczu Megankę htb I phII, forumowe ramki z pierwszej edycji, ciemne szyby, kolor szary (?) metalik, rejestracja PGS. Kto się przyzna? Niestety jechałem jako pasażer bo inaczej bym się zatrzymał i szukał właściciela EDIT: 08.10.2009 Lisiu90, o 15.50 na Wrocławskiej przy salonie Renault. Nie obtrąbiłem bo jechałem autobusem na tylnym siedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 hehe dokładnie nie da się ukryć to byłem Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 al. Niepodległości przy stacji Racławicka: Piszu w ex-Megance mojej siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dziś ok 16 w DG na "Manhatan-ie"widziane kombi o nr SD 325XX.Czyje to? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Chyba Radka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ramki forumowe.Na tylnej szybie duży żółty rower(także to chyba nie Easy). ...ja za granicę się nie wybieram Szkoda,bo może jakiś mini-spot by się odbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 paszport polsatu chyba ,w unii jesteśmy,nie trzeba już paszportów Ps.Wszystko się wyjaśniło dzisiaj. Autko wystawione do sprzedaży przez kolegę EJAY13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 InDaHause0, dzisiaj na Bemowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 pozdro dla Driver'a którego to furę widziałem dziś przy GK w kraku... pomalował byś w końcu ten przedni zderzak hehe. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bblack Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Czy to może któryś forumowicz ;) http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7184872.html Jak nie ten dział to przepraszam, ale meganka fotograficznie "upolowana". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Scenic 1 ph 1 - skrzyżowanie Polna/Bukowska - Poznań PO 4--KH - czy to ktoś od nas.? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dzisiaj upolowałem taką oto Megulę z naklejką forumową. To chyba poprzednie autko Leppera_PL. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zgadza się, poznaję to autko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi