meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 uczę się od Ciebie ;-) Tak trzymać ;) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Wczoraj o 15 pod sklepem makro w ząbkach widziałem srebrną megane IphII,z naszymi forumowymi ramkami ;) . Może ktoś wie czyje to auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 W piątek lisiu, dzisiaj Meganka lisia, wszędzie go pełno :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nosz kurcze, mam tak rozpoznawalny samochód nie da sie ukryć :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTS Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 żeby policja nie zaczęła go rozpoznawać.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert20 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Kolega "kolek na Moto Show Kielce PS cytrnynki oczywiście musiały być a tak poza tym to jakaś pomaranczowa meganka II rowniez w pakiecie sport na katowickich blachach jechała za mna w sobote ale to juz nie wiem kto to był. No prosze czyli ktos tez taka zrobil wogole byly dwie meganki wlasnie jedna zolta i jedna pomaranczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 hubert20, kolego to chyba ma ktoś drugą taką samą megane i cytryny kładzie bo ja z moim autem byłem na weselu jakieś 300km od kielc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 a ja dzisiaj wyczaiłem Deqen'a na nadbystrzyckiej przy wąwozowej w lublinie specjalnie zwolniłem, żeby się upewnić ładny scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pani Pizzowa, w Niejaśniepanie ;-) g. 16.32 połączenie Muszkieterów oraz Mineralnej- domniemany kierunek : Raszyn Pewna plakietka informacyjna: nie stwierdzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 piątek około godziny 17 Łódź okolice cmentarza wojskowego ul. Brzezińska Scenic II lampy przód EA, obstawiam że był to kbarann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 kbarann ma Scenica I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 meganecoupe02, tak to był I ;-) moja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tekilla, tak to byłem ja krzyczałem na CB widziałem cię wjeżdżałeś do Łodzi :-P a lampy to nie ze Scenica II tylko od ph2 :-P małe zmiany powstały w Scenicu ale nie mam czasu ich zrobić pewnie jak zauważyłeś tył mi trochę usiadł ale 500kg cementu wiozłem więc miał prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a więc dobrze obstawiałem ;-) a radio wtedy najwidoczniej było skręcone, ale patrząc w lusterko zauważyłem że jeszcze awaryjnymi mrugnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dziś o 9:30 na parkingu PKP autko Drivera Pomalował byś ten zderzak :) i widziałem brak schowka, chyba będzie PhII z listwą , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi