jars Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 pandaworld upolowany wczoraj o 14 na ulicy Powstańców Śląskich w Warszawie. Auto pięknie się prezentuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dzisiaj nie ja upolowałem a zostałem upolowany pod McDonaldem na Połczyńskiej przez namor-a2007 i jego córę ;-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Potwierdzam lisiu90, został upolowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Wydaje mi się, że w sobotę 9.10 około południa kolega kolek leciał jeszcze swoją cytrynką ze Skawiny w kierunku Kalwarii Zebrzydowskiej :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 czy ktoś ze megi 2 (rs czy coś takiego 2 rurka z tyłu ) był może w Zabrzu (helenka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Meganka złapana w Świętochłowicach, ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 To juz kurna musi byc BYK83 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 BYK ma czarne blachy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 eh. to widze ze nie tylko jego classic jest taki cacuszko :roll: mea culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 bo jego cacuszko jest kopią innego cacuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dzisiaj na skrzyżowaniu drogi 43 z drogą lokalną w Opatowie zauważony Damiano87 w swojej qupe-tce po czym zatrzymany do wyjaśnienia w miejscowości Waleńczów dlaczego tak wolno jedzie :) Dzięki za spotkanko Damiano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Potwierdzam :) Jadę, jadę... Stoi szczeniak, a obok machający jak policjant Tomik :) :) :) :) :) :) :) Również dziękuję za szybkie jak zwykle miłe spotkanie :) P.s. Teraz to ja czekam na wyjaśnienia, bo coś mi zniknąłeś w lusterku po kilkudziesięciu metrach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dzisiaj mały spot z Sebcio 76... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Dzisiaj o 17:15 na Potockiej w Warszawie zaparkowany kombiwar baciusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 W poniedziałek 01.11 jadący kolega Leos od strony cmentarza w Tychach, zauważony w korku koło hotelu Aros o godzinie 15:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi