rolex18 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ta mi się bardzo podoba tylko przebieg trochę duży. Jaka jest żywotność diesla przy takim przebiegu?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12683407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 rolex18, duży przebieg??? :shock: Mały jak na 7 letniego diesla.Jeżeli chcesz kupić z mniejszym to na OtoMoto jest masa "igiełek" z niskim przelotem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorth Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 rolex18, Mam identyczną Meganę co do koloru a różni się tylko tym, że ja mam cabasse ze zmieniarką. :) Kupiłem swoją z przebiegiem 153 tys. Cudów nie ma tak i jak przebiegów 70-80tys. przy 7 letnim dieslu. :) Przejechałem 5,5tys. km i wymieniłem termostat + sparciałą rurę od chłodnicy do termostatu. :) Autko jest ładne ale oczywiście sprawdź wtryski i turbo bo przy Megankach w tych okolicach przebiegu lubi padać. Dla przykładu moja właśnie była padnięta przez co zbiłem cenę a sam kupiłem sobie nowiutkie turbo. :) Wynikało to z typowo miejskiej jazdy mojej Megi co niestety nie służy turbinie jak się nie dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorth Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 piotrek305, No właśnie dla współczesnej często to dużo. :) Stare mercedesy w dieslu dopiero się "dociearały" przy takich przebiegach. :) Dla Meganki 2 z przodu oznacza jak dla mnie szybki spadek ku końcowi. :) Nie widze jakoś tego auta przy przebiegu rzędu 250-300tys. Elektronika pewnie by siadała, wtryski, turbo. :-/ A zawieszenie na polskich drogach to już w ogóle. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Nie widze jakoś tego auta przy przebiegu rzędu 250-300tys. hehe..zobacz sobie w albumie moją MII.Przed dwoma lata na budziku w 4letnim autku 280tkm 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obiboc Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Sa takowe i to całkiem sporo, dla przykładu w Gdańsku gościu chciał sprzedać 1,5 dci z 2005 z przebiegiem 320 tys ogłoszenie wisało 2 miesiące i nie było chętnych. gość podawał VIN i namiary na zdunka jako serwis . Teraz pewnie stoi gdzies w komisie z 120 tyś na blacie i nówką ksiązka . 147 tyś dla 1,9 to zaden wynik. a ma pewne zalety bo mogły byc juz wmieniane amorki tarcze lozyska itp. Turbina nie jest najdroższym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts