olech90 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam wszystkich :) tak jak w temacie zgasły mi światła mijania ale może zacznę inaczej. Któregoś dnia włączam światła i na desce nie zapaliła się kontrolka, po krótkiej chwili kontrolka się zapaliła te objawy działy mi się tak przez 2 dni aż do dzisiaj gdy światła mijania zupełnie zgasły. Zwróciłem uwagę gdy przełączam światła mijania na drogowe to jest taki jakgyby skok napięcia ale dalej palą się światła mijania. W czym może być problem meganka jest z 1996 r bez klimy i innych bajerów. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm00 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 może manetka zmiany świateł jest problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Rozumiem a jak ja sprawdzic ? widziałem pod kolumną kierownicy są 3 torxy a pózniej co dalej ? ktos miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi