dorka Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja głaszcze i zawsze jej mówię że jest piękna :) zawsze się z nią żegnam jak zostawiam ją na parkingu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Hmmm... bez żadnego ale...to jest mój Sceniol więc płeć też jest jasna - To jest on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a umnie to jest tak...wsiadam do autka i mowie w prost ten Scenic jest super, wygodny, komfortowy ekonomiczny itd. a gdy sie cos spitoli to wale w prost Ty stary zardzewialy trupie. Wiec to napewno ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja wyrażam się "Mój Scenic" więc to On , chociaż jak sie chwalę autem mówie "Moja Laleczka lub Niunia" czyli Ona- nie patrzyłem nigdy pod kątem czy on czy ona a teraz mam problem hmm...On czy Ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Nawet jeśli moja jest spod znaku CLASSIC, to zdecydowanie jest płci żeńskiej, ponieważ trzeba się tak samo opiekować i dbać jak o prawdziwą kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 MojA Megi, czyli to jest ONA :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Zdecydowanie ONA- moja Megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Meganka dla mnie od początku jest kobietą. Od zawsze wołam na nią Megi. A jak by ktoś miał wątpliwości, że to kobieta, to wystarczy zerknąć na rejestrację (trzy pierwsze litery to ELA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Lejdi Megi - Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 oczywiście Megi - czyli ONA ma takie same humory jak kobieta i tak samo trzeba dbać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_k Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jak tu się nie zgodzić z przedmówcą, te humory odziedziczone po kobietach... definitywnie Ona ;-) pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizel2834 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja na początku mówiłem zwyczajnie - mój Scenic - czyli ON Jak nim po raz pierwszy pojechałem do koleżanki to go "ochrzciła" ;-) imieniem "Szczeniaczek" i tak już pozostało bo mi się też ta nazwa spodobała. Co nie zmienia faktu iż jest płci męskiej [ Dodano: 2010-11-02, 01:51 ] Ja na początku mówiłem zwyczajnie - mój Scenic - czyli ON Jak nim po raz pierwszy pojechałem do koleżanki to go "ochrzciła" ;-) imieniem "Szczeniaczek" i tak już pozostało bo mi się też ta nazwa spodobała. Co nie zmienia faktu iż jest płci męskiej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_g Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 u mnie od zawsze była Renatą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zawsze ona, często lepsza niż żona. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi