lukaszzd Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 okresowa utrata plynów np. łącznie silnika i skrzyni biegów to standardowa przypadłość reni "te dni", ostatnio przypomniała mi się rozmowa z koleżanką która auta podrówała do dziewczyn niektóre do HB a niektóre to sedany jak nasze renie a inne to wogóle sceniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 i tu kolejny punkt: 6. im dłużej z nią jesteś (im jest starsza) tym czesciej odmawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ale trzeba przyznać że mimo upływu lat sylwetka się nie starzeje, nadal może się podobać. Ale szkoda że niemożna do niej zastosować reguły że im starsza tym lepsza jak wino co znowu potwierdza że jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 baba!! nie moze byc inaczej!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 U mnie w domu Renówkami jeździ się od 15 lat i zawsze ojciec i wszyscy w domu mówili Renia. Więc jak by nie było to kobieta. Jednak odkąd mam Megankę wołam na nią "Regan". Jest to związane z dzieckiem Pani od której kupiłem Megankę. Jej dziecko tak mówiło na ten samochód. Brzdąc ledwie od ziemi urusł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 tak jak piszu przeprowaqdził wnikliwą analizę widac że Megane to kobieta.. moze ktoś ma jakieś kontrargumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Żucisz jej do bagażnika zgrzewkę piwa a ona nic nie powie nawet nie pomaródzi jak kobieta jak jej wżucisz do koszyka piwko takie małe skojarzonka w ramach tematu ciekawe z kim wam się maluszek kojarzy fiat 126p mi bynajmniej z teściową której na szczęście jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 żucisz... pomaródzi... wżucisz... Proponuje zamiast piwkiem "porzucać" troche słownikiem. :-P Sorry że się czepiam, ale takie pisanie trzeba jakoś tępić bo jest coraz gorzej. Megane to francuskie imię damskie, ale nie ma swojego odpowiednika w j.polskim. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Megane to rzeczywiscie imie kobiece, czesto spotykane w np. USA / Kanadzie Tak jak Skyler, Jarod czy Logan :) Jak widac, koncern Reno lubi wybierac na nazwy samochodow imiona. Przypomina mi sie program TV o Lotus Elise - Elise byla wnuczka szefa Lotusa IMO. Ciekawe czy podoba historia kryje sie za nazwa naszych Meganci :-P [ Dodano: 2007-06-24, 11:11 ] PS: czy ktos z was wiedzial, ze aktor Desmond Llewelyn (gral Q w Jamesie Bondzie) zginal wlasnie rozbijajac sie meganka? R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Moja Meganka to Renówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 PS: czy ktos z was wiedzial, ze aktor Desmond Llewelyn (gral Q w Jamesie Bondzie) zginal wlasnie rozbijajac sie meganka? R.I.P. Wiem, wiem Jak widać, w stosunkowo bezpiecznym aucie też można zginąć... Inna sprawa, że Cleese jako Q (czy też R) również jest genialny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No dla mnie kobietka jak najbardziej, megi i juz... mam ksywke megi albo meg juz od dawna, w koncu madzia jestem... chyba sami rozumiecie, ze innego autka sobie sprawic nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asax1 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sceniczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No oczywiście, że kobieta bo o faceta tak bym nie dbał :) Ja mówię Meg krótko zwięźle i na temat. Czytałem gdzieś, że jeśli facet mówi na samochód jak do kobiety to z nim bardzo źle. Wychodzi na to, że nadajemy się do oddziału zamkniętego :) Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja mówię Meg krótko zwięźle i na temat.aha Czytałem gdzieś, że jeśli facet mówi na samochód jak do kobiety to z nim bardzo źle. Wychodzi na to, że nadajemy się do oddziału zamkniętego :) Sorry za OTto w takim razie ja też, bo na swoją też mówię Megi :) ewentualnie Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi