olech90 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam, dzisiaj straciłem kierunkowskazy :) awaryjne są, jak otwieram autko zapalają sie kierunki, ale gdy włączam lewy badz prawy kierunek to nie działa. Prosze o Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 bezpieczniki sprawdzone,choć to raczej nie bo jest razem na jednym bezpieczniku F37 . może manetka się uszkodziła ,albo brakuje styku w lewej kostce w obudowie kierownicy tej od lewej manetki .Żarówki w liczniku nie przepalone ? Inne światła działają normalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Inne światła działają choć ostatnio miałem problem ze światłami mijania, światło przeciwmgielne tylne działa tylko jak mam włączone mijania, 3 dni temu dobierałem sie do manetki i czyściłem styki. Gdyby to była wina manetki czy taka bedzie pasować do mojej reni 96 r 1.4 eco bez dodatków Manetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 będzie pasować ,mam takie manetki również na zbyciu 8-)te po lifcie też pasują. rozumiem,że halogenów nie masz.. manetki są w dziale sprzedam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nie nie halogenów nie mam, a jaka cena by Cie interesowała :) a czy coś jeszcze mogłoby być przyczyną niedziałania kierunkowskazów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi