noski Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witajcie Nie miałem nigdy Renault..szukam Megana najlepiej w okolicy Wawy Co sądzicie o ofercie http://otomoto.pl/renault-megane-1-4-16v-1...-C12761054.html Nie oglądałem na żywca.. Szukam do max 20 tyś pzdr Na początek proszę doczytać w regulaminie o zasadach pisowni Forum to nie gg ani konkurs pisania na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szymansk Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Podgrzewanej przedniej szyby to on nie ma, watpię też w ESP, nie widać wyłącznika. Wygląda, że ma rzeczywiście podrzewane fotele. Wygląda nieźle. Obejrzyj. Z tym silnikiem to nie jest demon prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek4100 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja bym wolał dołozyć troszkę i kupić diesa 1.9DCi. 1.5 DCi jest róznież za słabe. Jak byś miał okazje przejechac się dieslem to polecam przyspieszenie jest już naprawde przyjemne wyprzedzasz z 6-go biegu. I w tych pieniądzach kupisz diesla, i z dobrym wyposazeniem. 1.4 silniczek jest słabiutki mimo że auto nie kupujesz na wyścigi mocy moze brakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noski Napisano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Cięcie Tym samochodem ma jezdzic moja żona . Nie zalezy wiec na super osiagach a na bezpieczenstwie, wyglądzie i cenie :) . Alternatywą jest cytyna C3....w podobnej kasie. Wg mnie Megane II to lepszy wybór . Konieczne bedzie dołożenie czujników parkowania tył :) Regulamin Tam jasno określono zasady cytowania jak i pisowni postów na tym forum Należało się z tym zapoznać przy rejestracji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek4100 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 http://allegro.pl/item1006587143_piekne_re...el.html#gallery Co powiesz na to? 02" niestety ale widać na zdjęciu nie zniszczona i charakterek tez ma :) Bezpieczeństwo : 8 poduszek jest :) Cena też przystępna. Pruszków - okolice wawy możesz podjechać ja zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts