bob219 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam serdecznie, po sprzedaży wysłużonej Felicji przyszedł czas na nowsze auto. Jak w temacie ogólnie czy warto jest kupić ten model w dieslu, rocznik 2002-2003 do 20 tysięcy zł. Ewentualnych użytkowników proszę o opinie czy kupili by drugo raz ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 po sprzedaży wysłużonej Felicji przyszedł czas na nowsze auto.do 20 tys.zł to kupisz może nowsze rocznikowo ale nie mniej wysłużone megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Waldek708 nie przesadzaj, wystarczy dobrze szukać i mieć cierpliwość. Ceny aut poszły teraz w dół. Bob219 pytanie czy warto kupić? To jest forum Megane! Ja się zdecydowałem na to auto ponieważ mam wśród znajomych kilku użytkowników i wszyscy zadowoleni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts