macdac Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Czołem, to mój pierwszy post na forum, więc najpierw witam wszystkich. Darek, 10 lat pożycia z Megane I dobiegło właśnie końca i przesiadam się na III GrandTour. Trafiłem na gotowy już model marzeń (Dynamique, 1.5 dci 105 z ESP), który przy okazji ma jeszcze nawigację TomToma. Nawigacja w zasadzie jest mi zbędną (mam choćby Navigona w iPhonie), ale jak już jest - niech będzie. Za to auto będzie do odbioru już w przyszłym tygodniu nie za 2 miesiące. Zastanawia mnie tylko jedno - TomTom jest wbudowany w miejscu, w którym w normalnych Megankach jest wyświetlacz godziny/RDS ze stacji radiowych. W takim razie gdzie się wyświetlają te radiowe informacje? Wiem, że pytanie jest błahe i może się wydać głupie, ale nie mogę nigdzie znaleźć na to odpowiedzi, a salon chwilowo zamknięty :) pozdrawiam dac [na forum nie można multipostować (umieściłeś 2 takie same posty w różnych działach w odstępie 32 minut) :) ] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Na tym samym wyświetlaczu o ile się nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Zdecydowanie na tym samym wyświetlaczu (podobnie jak w Lagunie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macdac Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ciach Żebym dobrze pojął - czyli na ekranie nawigacji wszystko się wyświetla? :) dac Proszę przypomnieć sobie regulamin (a szczególnie zasady cytowania). [ Dodano: 2010-05-08, 13:15 ] Sorry za cytaty (przyzwyczajenie z listy dyskusyjnej). @Robak - wysłałem tylko jeden post, słowo harcerza. Któryś admin przerzucił go do działu "Kosz". Stąd zapewne bilokacja a la ojciec Pio :) [ Dodano: 2010-05-08, 13:18 ] Jeszcze jedno pytanie do właścicieli Megane z Carminatem: czy wejście audio/usb w desce rozdzielczej jest wtedy na dzień dobry czy coś trzeba dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 tak informacje radiowe wyświetlają się na dole ekranu nawigacji(pod mapą jest niebieski pasek ) :) ewentualnie mogę Ci zrobić fotkę z instrukcji obsługi, jeżeli chcesz zobaczyć jak dokładnie to wygląda ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macdac Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dzięki - obejrzałem sobie to już nawet na filmiku: http://www.casttv.com/video/49eyop/renault...-mp3-ipod-video Wygląda świetnie. Nie wiem jeszcze tylko czy w fabrycznym zestawie CarminaTomTom jest już na dzień dobry ta puszeczka z aux i usb czy to jest jakiś dinks, który trzeba będzie zamówić dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ja czegoś takiego nie mam ;P Znaczy mam taki dinks, ale nie mam wejścia AUX i USB tylko 2 wejścia jack chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macdac Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 A to nie jest przypadkiem ten legendarny Audio Connection Box? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a tak możliwe bo on ma wtedy wejście USB chyba ;P Ja natomiast Connection Boxa nie mam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macdac Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 No to będzie dodatkowy wydatek. Ciekaw ile to ustrojstwo może kosztować? Bo nigdzie nie mogę znaleźć ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 na renault.pl jest konfigurator. Opcje dotyczące radia to : radioodtwarzacz Classic 4x15W CD MP3 0 zł radioodtwarzacz Classic 4x15W CD MP3 Bluetooth 500 zł radioodtwarzacz 3D Sound by Arkamys 4x30W CD MP3 Bluetooth z Audio Connection Box 1500 zł :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macdac Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Tyle to ja wiem. Sęk w tym, że moja Megane GT już stoi gotowa. I ma zwykłe radio plus Carminata. Z BT sprawę załatwiłem - zainstalują mi handsfree podłączony do zestawu audio. A ten audio connection box chciałbym nabyć jako część serwisową, bez dodatków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baz4ant Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 MOżesz przybliżyć jaki handsfree Ci zainstalują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi