polanosiu Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam!W moim lapku brakuje wyjścia hdmi i czy może ktoś z was spotkał się z kartą pcmcia z wyjściem hdmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 nie ma takich kart :-( jedyne co sie ratuje to przejsciowka z DVI (ale b. mala ilosc lapkow posiada to zlacze) na HDMI istnieja adaptery usb2dvi/hdmi ale one nie obsluguja pelnej rozdzielczości FullHD i kosztuja okolo 400PLN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 nie ma w sprzedaży czegos takiego jak zewnetrzna karta graficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanosiu Napisano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 no to zostaje mi jedynie podłączanie kompa do TV przez kabel od monitora dzięki za odp ;-) Temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pierwszej twojej propozycji nie mozna nazwac w żadnym momencie zewnetrzna karta graficzną - to jest zwykly adapter/konwerter sygnału który nadal nie daje pełnych możliwości standardowego złącza HDMI (maks. rozdzielczośc 1440x900, brak dźwięku), druga propozycja to na razie zapowiedź i dodatkowo trzeba miec zewnetrzne PCI-e którego założyciel wątku naturalnie nie posiada (jak 99% z nas) i ponad 1000PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanosiu Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Czyli pierwsza propozycja kys'a da mi możliwość oglądania filmów w HD?Bo nie potrzebuje transmisji dźwięku ponieważ podłączam kompa pod głośniki od kina domowego. Tylko jak miałbym wydać 430zł na taka kartę to już lepiej by mi się opłacało sprzedać obecnego laptopa dołożyć tez 400zł i spokojnie by starczyło na lapka z HDMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 tak bedziesz mogl ogladac w wszystko co w 720p ale o 1080p mozesz zapomniec, ja bym wolal dolozyc (zdecydwoanie) ta kase do nowego lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanosiu Napisano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzięki za sugestie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts