lukaszzd Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 zajebombista Renault Megane HB kliknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 niezla... ale ten wlew :/ wszystko psuje ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 i rurki z praktikera :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 wlew zwalony, tablice dalbym na srodek, bardzo fajna klapa gładka (tez myslalem u siebie o tym) jeszcze tylko szyby i zajefajnaa bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 polecam na tej znanej stronce YouTube wpisać w wyszukiwarke "megane", a znajdziecie tam duż fajnych filmików P.S. Tylko szkoda że tak mało o Megane I phase I i II :cry: http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 mix megan tuning HB i qupe zamieszczam tutaj ze względu na bliskość serca do HB k-tuning.de/web/ftp/Megane%20Katalog.pdf"]kliknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 low&slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 jedyne co ma ładne to felgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 idealne auto na polskie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 jedyne co ma ładne to felgi... jak dla mnie supermarket wiocha a'la Amerikan CHamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 typowy demo car w stylu francuskim czyli same blyskotki mi tez sie nie podoba ale chcialem go pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 jedyne co ma ładne to felgi... jak dla mnie supermarket wiocha a'la Amerikan CHamer Jak widze masz podobne zdanie jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Też nie jestem za takimi felgami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 cały zbiór: kliknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 lukaszzd, skomentuję krótko: PROFANACJA Powinni tego zabronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi