kudlaciutki Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 kiedyś nie przepadałem za skórą, teraz jednak sądzę, że jest ładny dodatek, ewentualnie półskórka to ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 półskórka to ideał Dokładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a co powiecie o tej marchewce? malowana cała? http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-1-6...-C13367487.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a powiedzcie mi czy warto gonić za granicę?myślisz,że kupisz taniej niż w PL??? No chyba,że "lekko bitą" "igiełkę" i do "korekty licznika" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a co powiecie o tej marchewce? malowana cała? Chyba tak. Dokładka zderzaka w kolorze, brak osłon pod zderzakiem, grill od zwykłej wersji. tylny zderzak o wersji sprzed liftu, panel oświetlenia kabiny z czujnikiem na podczerwień (też sprzed liftu). Czyżby auto po dachu? Mocno wymęczony fotel kierowcy, przebieg co najmniej 250 tys km. Spryskiwacz tylnej szyby od wersji sprzed liftu. Co za szczep, odpuść sobie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a co powiecie o tej? nie coupe ale HB też biorę pod uwagę http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-1...-C12482188.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Cena bardzo niska jak na 2002 rok. To co ja zauważyłem: dokładka zderzaka w kolorze, czarny grill (powinien być w chromie chyba), brak uszczelek po maską na błotnikach. Ta dokładka to chyba urwana z prawej strony - nie wiem czy dobrze widzę. Nie wiem czy tak powinno być, bo to dość uboga wersja, być może z salonu PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 no tak grill rzeczywiście inny, dokładka tam jest pęknięta. mówisz uboga wersja czyli co? ma klimę, el. przód, lusterka ręczne mi nie przeszkadzają w sumie bo jeżdżę tylko ja tylko właśnie ta cena jakaś niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Wersja Air to szyby i lusterka elektryczne z przodu + klima, to wszystko (wystarczająco) ale biorąc pod uwagę bogatsze meganki to jest mało. Cena podejrzana, trzeba ocenić na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 jakby co to moja jest do sprzedania ;) 1,4 na razie odpada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a 1.9 dCi to już w ogóle bajer ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Piotrek to, że malowana nic nie znaczy,ja na dniach będe malował całą tylna klape chociaż auto wogóle nie bite ale przegniło mi kolo spojlera i trzeba prysnac całośc tak samo drzwi bo mam ryse, a co do dokładki może właściciel sobie tak zażyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wersja Air to szyby i lusterka elektryczne z przodu + klima, to wszystko (wystarczająco) ale biorąc pod uwagę bogatsze meganki to jest mało. Cena podejrzana, trzeba ocenić na żywo. ;) lusterka są manualne niestety :-x , wiem bo muszę zmieniać codziennie ustawienia :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak przyglądam się ogłoszeniom i powiem szczerze że mało jest autek godnych uwagi niestety a co powiedziecie o tej, na pierwszy rzut oka zdaje się że coś było robione z przodem http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-9...-C13487590.html [ Dodano: 2010-06-08, 21:42 ] ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi