roman87 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam problem taki jak w opisie:/ musialem pociagnac kabel zasilajacy do drugiego wzmacnaicza i odlaczylem przy tym akumulator. szyberdach ktory przed oblaczeniem aku zamykal sie altomatycznie po wylaczeniu silnika przestal to robic:(( mysle ze poblem polega w programowaniu tego ale niestey nie wiem jak to sie robi (szyberdach firmy WEBASTO) u mojego wujka w nowej lagunie wystarczy przytrzymac dluzej przycisk zamykania, a w megance?? rok 96?? pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurici Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam Ponawiam pytanie, po odłączenia aku nie działa automatyczne zamykanie szyberdachu czy da się go zaprogramować, żeby po wyłączeniu silnika zamykał się automatycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi