Bolko Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam! Mam problem z renią i pisze w sprawie pomocy. Po włączeniu silnika,nie gaśnie kontrolka STOP jak i kontrolka zaciągnięcia hamulca ręcznego. Więc sprawdziłem poziom płynu hamulcowego i była jego resztka,natomiast pod autem była plama tegoż płynu.Zauważyłem że wyciek jest w okolicy lewego tylniego koła. Co się mogło stać? i co robić w takiej sytuacji? Ps.dwa dni wcześniej byłem na badaniu technicznym i było wszystko wporządku. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Trzeba rozebrać i zobaczyć. Pewnie cylinderek jak masz hamulce bębnowe albo zacisk jak masz tarczowe. Jak nie to to pewnie przewód hamulcowy. Co zrobić w takiej sytuacji? naprawić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi