costam000 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 witam wszystkich, jestem tu nowy, chciałbym nabyć grand scenica i mam takie pytanie, upatrzyłem sobie model z 2006r; gość twierdzi że produkcja to listopad 2006 - więc czy ten model powinien być ph2 (inna atrapa z przodu, inne lampy z tyłu itd) czy nie ?? Bo wg mnie to on jest ph1. czy ze względu na to odpuścić sobie ten model i szukać ph2 ? (podobno coś tam poprawili i mniej usterek??) pilnie proszę o odpowiedź, jutro chciałbym go jechać zobaczyć. z góry serdecznie dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tu podejrzyj: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...mpl-vt22738.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costam000 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 cięcie za dużo to mi nie mówi:( ja wiem jak wygląda ph1 i ph2 - moje pytanie jest takie czy grand scenic z listopada 2006 roku powinien być już ph2 czy może być ph1 ?? Gdzieś tu na forum wyczytałem że lifting był w sierpniu 2006, więc teoretycznie samochód z listopada powinien być już po liftingu, mam rację ???????? Regulamin się kłania. kolego meganecoupe02 jeżeli masz coś do powiedzenia w temacie to bardzo proszę się wypowiedz; wytykanie błędów jest widać twoim ulubionym zajęciem.....może sam zastosujesz się do pkt 10 tak wytykanego przez ciebie regulaminu ????? Jak masz jakieś uwagi do działań moderatora to zgodnie z regulaminem tego forum na PW się to zgłasza. Jak widać jednak z regulaminem się nie zapoznałeś i czepiasz się moderatora, choć ten dobrze interweniuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costam000 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 po rozmowie z właścicielem okazało się że to jednak lipiec 2006 czyli ph1; sprawa wyjaśniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi