blez Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam Poczytałem troszkę ale jakoś nie znalazłem tego co mnie trapi. Chodzi o to, że po włożeniu karty i odpaleniu silnika wszystkie kontrolki gasną niemal równocześnie. Jednak jedna pomarańczowa lampka w instrukcji opisana jako "Lampka kontrolna układu oczyszczania spalin" gaśnie po wszystkich trwa to może 0,5 do 1 sekundy. Dodam tylko że komp pokładowy nie pokazuje żadnego błędu, silnik nie stracił mocy - poza tą troszke dłużej świecącą lampką nie ma żadnych objawów. Czy przejmować się tym - czy to wróży coś złego co by można za wczasu naprawić ? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 blez, Najlepiej by było jakbyś podjechał do kogoś kto podepnie sie pod komputer i wtedy wszystko będzie wiadome. ;) U mnie wszystko znika równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi