YaSiOPaKo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mam pytanie do Was. Założyłem u siebie alu 16cali opona to 205/55/16. Gdy wioze komplet osób, przy skręcie, tylne koło lekko trze o nadkole/błotnik. Pytanie: jak podnieść delikatnie tył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak dla mnie to za grubo poszedłeś z tym profilem 55. To jest za duży balon ale u mnie nic nie obcierało. Jaka felga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaSiOPaKo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Felga 16'... W tym rzecz ze obciera tylko przy pełnej łądownosci osób i tylko przy zakrętach i tylko na pprawym tyle wiec chyba amor do wymiany... Ale z tego co sie dowiedziałem można go podnieść nieco na belce... nie wiem czy to bedzie dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 i tylko na pprawym tyle Przesuń przewód paliwa od korka wlewu i nie powinno obcierać. Żeby to zrobić musisz się wślizgnąć pod auto, przy wnęce koła zapasowego jest mocowanie przewodów paliwowych. Odkręcasz śrubkę, trochę naciągasz przewody i przykręcasz. U mnie to pomogło i więcej nie było obcierania, a jeździłem na 205/50/17 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaSiOPaKo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No to fakt troszke miałeś wieksze niż ja:P Spróbuje tego co mi poadziłeś mam nadzieje ze pomoże.. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi