mateq111 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam! Mam do zrobienia projekt z infrastruktury transportu drogowego. I zwracam się do osób z Krakowa i okolic-co jeździcie po Krakowie. Mam zaproponować przebudowę skrzyżowania, Mogilska- Jana Pawła II i Meissnera. Ja już mam pewien projekt, ale... może ktoś z użytkowników tego skrzyżowania zaproponowałby jakieś rozwiązanie. (zmiana sygnalizacji, przebudowa skrzyżowania itp) Po opracowaniu wyników z liczenia(cały dzień 7-19) Wynika, że rano najwięcej osób kieruje się w stronę ronda mogilskiego natomiast w godzinach popołudniowych 16-17-18 Wszyscy wracają w stronę al. Jana Pawła II i ul. Meissnera. Jakby ktoś coś zaproponował było by super. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Przede wszystkim od strony Jana Pawła zrobić dodatkowy pas do skrętu w prawo a te dwa zostawić na jazdę na wprost... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts