chester3663 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam serdecznie wczoraj kupilem Scenica wracam do domu rozpedzam sie powyzej 60km/h i slysze straszne wycie jak skrecam w prawo natychmiast przestaje jak lekko skrece w lewo jadac na wprost wyje im szybciej tym glosniej, a najglosniej jak hamuje silnikiem.Wystarczy ze lekko skrece w lewo i ucicha.Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 moze to byc obcieranie czegos o cos. trzeba by zobaczyc pod maske. I jeszcze kojazy mi sie z podobnymi objawami uszkodzona pompa wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Prawdopodobnie jest to łożysko koła .Trzeba podnieść i pokręcić kołem lewy przód i tył padnięte łożysko się odezwie ,niestety naprawa polega tylko na wymianie i tu potrzebna jest prasa do wciśnięcia nowego łożyska . Koszt naprawy nie licząc ceny łożyska to ok. 50 pln ale nie w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester3663 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ok dzieki sprawdze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 na bank łożysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piootrek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No jak wyżej uważam, że to wina łożyska. Sam miałem ostatnio taki przypadek. Skręt i od razu potężne wycie. I nie wiem czy jest sens robienia tego w ASO. Prosta robota, a w ASO konkretnie skasują. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester3663 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 jutro odbieram auto od mechanika wiec napisze co było uszkodzeniem [ Dodano: 2010-06-25, 16:14 ] łożysko prawy przód i lewy tył masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi