Gość G-Boy. Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Coz..napisalem ladne podziekowanie dla tych, ktorzy byli na BORKACH 2010, ale jakis pajac moderator nadgorliwy usunal mojego posta, zamiast przeniesc go we wlasciwe miejsce. Coz. , zal.pl i tyle. Jak na tym forum beda w koncu normalni moderatorzy, to moze zaczne czesciej je czytac.. To jest dzial OT, wiec niech mi jakis pajac usunie tego posta, to pojde z tym do admina - lojalnie ostrzegam!! A zatem w astronomicznym skrocie - DZIEKUJE wszystkim klubowiczom z tego forum ktorzy pojawili sie na tegorocznym Ogolnopolskim Zlocie Renault BORKI 2010. Bylo mi bardzo milo was goscic i mam nadzieje ze za rok znow sie zobaczymy. A do moderatora ktory zamachnie sie na ikonke "usun" - zastanow sie dwa razy. Pozdro! ;) Po pierwsze zacznij stosować się regulaminu forum a potem miej pretensje Za "pajacowanie" do kolegów którzy dobrze wykonują swoje obowiązki, przyznaję upomnienie [ Dodano: 2010-06-13, 22:42 ] Prezes - ty sam z siebie taki ciemny jestes czy kase za to bierzesz? Wiesz co? szanuje wasz regulamin - ale wy nie szanujecie userow. Poczekam jak was na taczkach wywioza hehe.. daj mi jeszcze ze dwa paski, to bede mial spokoj z toba i waszym forum..teraz calkowicie rozumiem ludzi ktorzy stad przechodza do pikura, bo tu sie zyc nie da. Po cholere wogole macie to forum, jak nawet sie odezwac nie mozna, a jakikolwiek blad jest pietnowany 5 krotnie? Dlaczego nie przeniosles mojego poprzedniego posta tylko go usunales?? W domu tez masz regulamin i przestrzegasz go tak samo jak tu czy robisz tak jak uwazasz za sluszne? Pewnie w obawie przed kilkoma slowami prawdy ten post zaraz do kosza poleci - ale to juz twoj problem nie moj heheh.. regulamin obowiazuje userow, ale modow tez obowiazuja pewne zasady - masz POMAGAC a nie wkurwiac!!! Ech..dobra..szkoda mi nerow na ciebie.. Nie, post zostanie jako przykład. Fajna prowokacja ale nie dam się ściągnąć do twojego poziomu. Za groźby i zmiany koloru wpisu moderatora przydzielam kolejne upomnienie. Dziękuję za pozdrowienia i miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi