kingu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, tak jak w temacie po postoju autka na deszczu (przynajmniej z 6 h) rozładowuje się akumulator. Jak otworzyłem wczoraj maske po deszczu, to na filtrze powietrza było troche wody - tak jakby kapało ze spryskiwacza na masce. Czy to może być powodem tego rozładowywania ???? Jeszcze jak by tego było mało, po rozładowaniu rozregulowuje mi się instalacja gazowa (jakiś stary typ) :-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 nie ma wpływu. Trzeba pomierzyć pobór na postoju. Spróbuj wyłączyć wentylator wew.na zero mimo , że po wyjęciu kluczyków powinien się wyłączyć, różnie z tym bywa. Do tego w Reni jest tak , że wentylator chłodnicy jeżeli wyłączysz po mocnym zagrzaniu silnik potrafi pracować do chwili skutecznego schłodzenia płynu (w innych markach najczęściej 40-60sekund po wyłączeniu zapłonu), a że pompa nie pracuje, płyn stoi to może trwać to i kilka godzin. Przy słabym AQ jest jak opisujesz. Czy rzeczywiście jest to związane tylko z deszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi-77 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 witam sprawdż światełko w bagażniku udchyl tylne siedzenia będąc w aucie i niech ktoś ci przymnknie tylną klapę wtedy będziesz widział czy ta lamka gaśnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Sprawdziłem światełko w bagażniku - faktycznie caly czas się świeciło ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi