janusz_sul Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Posiadam Renault megane Scenic 1.6 16v 1999 rok.Silnik TYp K4MA7.Tabliczka czytelna na silniku,na srodkowym słupku naklejka identyfikacyjna.Przeszukalem kilka mniej(w Kole nie wystepuje Numer,z przodu na kielichu tez nie.Moze Ktos z Klubowiczow posiadajacy taki Model mogl by mi okreslic polozenie Numeru????Czy Wystepuje w innych miejscach??z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 kurcze, o ile pamietam u mnie jest gdzies z tylu w okolicach kola zapasowego ale nie pamietam dokladnie Jesli sie myle niech koledzy mnie poprawią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 w moim scenicu numer jest nabity na podłodze bagażnika, partrząc od tyłu, po prawej stonie zagłębienia koła zapasowego. nie jest to wybite typowym numeratorem ale tak jakby punktakiem. wysokość literi i cyfr około 1,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 podaj nr nadwozia, mam programik który dokładnie sprawdzi gdzie nr powinien się znajdować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jak ten programik się zwie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 autovin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi