maxbal Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam Mam pytanko: chcę zmienić radyjko z fabrycznego na inne i tu pytanie czy potrzebuje jakieś specjalnej kostki ( dokupic ) tak aby można było sterować pilotem przy kierownicy ? Czy raczej nic się z tym nie da zrobić ? I 2 pytanie. Mam w drzwiach głośniki i z tyłu lecz dzwięk jaki się z nich wydobywa jest straszny !! Są to oryginalne głośniki i są już spękane. jakie mogę dopasować tam głośniki aby bez problemu weszły w otwory ? z tego co wiem to odległość otworów mocujących jest 14cm a na allegro nigdzie nie ma o takich parametrach ? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lava1 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Nie chce być nie miły, ale jeżeli przeszukałbyś kilka tematów w tej kategorii to wiedziałbyś np., że: - można wymienić seryjne radio na inne i: a) wogóle nie mieć możliwości sterowania nim z pilota bo nie ma do nich możliwości jego podpięcia (nie istnieją żadne przejściówki itp itd) ;) jak najbardziej mieć możliwość sterowania radiem z pilota przy kierownicy a nawet wyświetlania komunikatów z radia na wyświetlaczu znajdującym się w desce rozdzielczej (trzeba poszukać np. wśród radioodbiorników SONY, PIONEER i zakup do nich odpowiednich adapterów) Informacje o tym które z modeli działają z adaptorami znajdziesz m.in http://megane.com.pl/deh-4000ub-i-oryginal...ghlight=adapter ale i pewnie i w innych wątkach Co zaś tyczy się głośników to przy szybach na korbkę w drzwi wchodzą 13cm na podszybie gwizdki a tył też 13cm, przy szybach elektrycznych można w drzwi zmieścić 16.5cm Myślę, że pomogłem choć trochę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts