eloziom Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13435104 Rozmawiałem telefonicznie z właścicielem. Auto sprowadzone z Francji, przygotowane do rejestracji razem z recyklingiem. Na pytanie o wypadkową przeszłość dowiedziałem się że były wymieniane lampy i robiony pas przednie, ponoć dalej nic nie ruszone i bardzo ładnie poskładany. Przedbieg raczej nie realny, klima manualna radio org. kaseta z pilotem. Jutro jade oglądać, komis jest 2 km. od mojego domu ;) Co sądzicie o aucie ? cena atrakcyjna i ładny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wygląda nieźle, widać że ktoś się postarał z tym przodem. Zwróć uwagę na szczelinę między tylna klapą i zderzakiem, jak będziesz oglądał to zajrzyj czy podłoga nie jest zgnieciona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piootrek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jak zauważyłeś przebiega mało realny. Możesz też zwrócić uwagę na zużycie kierownicy. I jw. sprawdź podłogę w bagażniku czy w kufer nie dostał. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloziom Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 z tyłu delikatnie tylko bity, ale przód oberwał porządnie, nawet na ścianie grodziowej widać ślady napraw. Prawa strona prawie cała robiona, ślady spawów przy zawiasach drzwi. Silnik chodzi nie równo, coś grzechocze przy rozrządzie, sprzęgło się kończy. ogólnie stan adekwatny do ceny a nawet cena za wysoka jak na takiego rozbitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Komis :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi